Csokoládé Kreatívan

Csoki pohár borzselével és erdei bogyós gyümölcsökkel

Ha ősz akkor szőlő, ha szőlő akkor szüret, ha szüret akkor bor. Bor, ami lehet fehér, édes, selymes, vagy száraz, kicsit érdes vagy savanykás, könnyű, üdítő vagy vörös és testes… Milyen sok jelzővel illették már és milyen sokan szeretik, dédelgetik, dolgoznak vele vagy érte. Ezt a csodás nedűt most bonbonba rejtettem, jobban mondva nem is… Tovább »

GYERMEKNAPRA

Avagy: TÚRÓ RUDI másként Ha azt állítom, hogy minden gyerek szereti a csokit, azt hiszem túl nagyot nem tévedek. A gyerekek élvezettel nézegetik a boltok polcain, a külsejükkel is csábító csoki figurákat. Megindítja az amúgy is dús gyermeki fantáziát.Persze a szülők azonnal elmagyarázzák, hogy ilyet majd csak megfelelő alkalommal lehet enni, vagy csak ebéd után…… Tovább »

Csokipohár: vanília krém – aszalt meggy

Csokipohár: vanília krém – aszalt meggy A fiam 25. születésnapján a torta mellett egy igazi különlegességet is kínáltam a vendégeknek. Csokipohárba töltött rumos aszalt meggy, vanília krémben. A siker most sem maradt el.Még karácsony előtt vettem a csokipoharakat az Aldi-ban, de olyan sok édesség készült akkor, hogy ezt már nem készítettem el. Ez jó alkalom… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!