Csokoládé Kreatívan

III. Pécsi Csokoládé Karnevál

      2013-ban és 2014-ben is részt vettem a Pécsi Csokoládé Karneválon. Első alkalommal, kíváncsi izgalommal indultam a rendezvényre, második alkalommal, a kíváncsiság mellett, már tudatosan készültem és nem mulasztottam el a csokoládékészítő mesterek, Szántó Tibor és Csiszár Katalin előadását Az előadás keretében megismerkedhettem a kakaóbab termesztéssel és feldolgozásával. Kóstolhattam díjnyertes csokoládét és megtudtam… Tovább »

Pécsi Csokoládé Karnevál 2014.

Fotó: Vad Enikő Az elmúlt évben is voltam a Pécsi Csokoládé Karneválon és remekül éreztem magam. Igazi karneváli hangulat volt. A bejegyzést erről (itt) olvashatjátok.Ebben az évben még több kiállítóval, hangulatos zenével, vásári forgataggal várták a szervezők a látogatókat.De, erről beszéljenek most a képek! Fotó: Vad Enikő Fotó: Vad Enikő Fotó: Vad Enikő Fotó: Vad… Tovább »

Csokoládé Karnevál Pécs

Csokoládé Karnevál Pécs 2013 A Zsolnay Kulturális Negyedben került megrendezésre az I. Csokoládé Karnevál. Örömmel indultunk útnak, egy kellemesnek ígérkező nap reményében.Miközben a ruhatárban leadtuk a kabátunkat, befutott a lányunk, néhány perccel később megérkezett Pestről a fiúnk a barátnőjével. Egyszóval teljes volt az öröm. Együtt a család… Kezdődhet a karnevál!Amikor beléptünk, középen szépen berendezett részen… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!