Csokoládé Kreatívan

Karamellás marcipán sós mogyorós bonbon

Karamellás marcipán sós mogyorós bonbon Ez a bonbon, Enikő kérésére – Ő a lányom – készült, mert az iskolában – ahová jár – stúdió  fotózást is tanulnak és ezen belül, ételfotózást. Ehhez kerestek témát. Enci ötlete volt, bonbont kellene fotózni, óra után parti, pontosabban bonbon kóstoló parti. A hírekből tudom, hogy ez mindenkinek tetszett. Jó… Tovább »

Sós mogyorós karamell krémes bonbon

Sós mogyorós karamell krémes bonbon Nagy nap volt! A fiam 25 éves lett. Sok minden más mellett, én ezzel a bonbonnal készültem.Egy alkalommal lehetőségem volt megkóstolni a Keser Édes csokoládézó itt sós karamellás bonbonját.Nagyon finom, különleges íz volt. El is határoztam, hogy én is készítek, vagy megpróbálkozom valamilyen hasonló ízvilágot létrehozni. De, hogy hű maradjak az eredeti… Tovább »

Mogyorós ropogós

Mogyorós ropogós A Fahéj magazin (itt) karácsonyi számában olvastam Wágner Beától, ( Keser Édes tulajdonosa ) (itt) egy nagyon egyszerűen elkészíthető bonbon receptet. Örültem neki, mert a terveim között szerepel, hogy olyan bonbonokat is készítsek, amelyek könnyen, vagy gyorsan elkészíthetők, nem kell hozzá nagy gyakorlat és nem igényel speciális eszközöket. Ez éppen ilyen. Azonban amikor belekezdtem… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!