Aszalt szilva – dió – mandula szaloncukor

Gondoltam azokra is, akik karácsonykor is odafigyelnek az étkezésükre, diétájukra. Cukor hozzáadása nélkül  🙂 (kevés mézet használtam édesítés gyanánt, bár ezt is el lehet hagyni), készítettem ezt a szaloncukrot. Mindhárom közül nekem talán ez ízlett a legjobban…  🙂

Hozzávalók:   (53 db)

Burok:

30 dkg fekete csoki

3g porított kakaóvaj

Készítés:

A szilvát és a diót apró darabokra vágom, és a többi hozzávalóval összekeverem, majd belekeverem az olvasztott csokit is. Cipó formájúra alakítom, műanyag fóliába csomagolom és néhány órára hűtőbe teszem.

A továbbiakban ugyan úgy járok el, mint a narancsos – sárgabarackos ill. a mazsolás – meggylikőrös – mandulás szaloncukor esetében.

Címkék: , ,
Tovább a blogra »