Csokoládé Kreatívan

Csokoládé mousse borzselével

Azt hiszem  nem mondok újat azzal, hogy a csokoládé és a bor kivételes ízélményt nyújt. Ezt a luxus érzést fokoztam azzal, hogy a csokoládéból mousse-t készítettem, és fűszeres borzselével párosítottam. Végül, kakaóbab törettel díszítettem… Borzselé hozzávalói: 2 dl fehér, félédes, fűszeres ízvilágú fehér bor 3-4 db szegfűszeg 1 teáskanál akácméz 1 teáskanál vanília kivonat 10… Tovább »

Csoki pohár borzselével és erdei bogyós gyümölcsökkel

Ha ősz akkor szőlő, ha szőlő akkor szüret, ha szüret akkor bor. Bor, ami lehet fehér, édes, selymes, vagy száraz, kicsit érdes vagy savanykás, könnyű, üdítő vagy vörös és testes… Milyen sok jelzővel illették már és milyen sokan szeretik, dédelgetik, dolgoznak vele vagy érte. Ezt a csodás nedűt most bonbonba rejtettem, jobban mondva nem is… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!