Csokoládé Kreatívan

Szaloncukor 2014 Diós narancsos ízesítésű és Gesztenyés aszalt feketecseresznyés

   Fotó: Vad Enikő (Vad Fotó)   Valahogy nagyon nehezen készültek a szaloncukrok az idén. Mindig közbejött valami, ami fontosabbnak bizonyult. Végül elkészültek. Kétfajtát is csináltam. Úgy tűnt minden rendben van, jól sikerültek, csak fotózni kell, a bejegyzést beírni és már mutathatom is az új receptet. Azonban a fotózás is nehezen jött össze. Aztán hazajött… Tovább »

Csokis – gesztenyés vörösborban sült meggyes bonbon

Csokis – gesztenyés vörösborban sült meggyes bonbon Azt vettem észre, hogy a gesztenyét kevés alkalommal használják mostanában bonbon tölteléknek. Pedig nagyon finom, különösen csoki és meggy társaságában. Talán kissé ódivatúnak tűnik, de én szeretem az ilyen ízeket. Amikor megláttam a Bonbon Mániánál (itt) a vörösborban sült meggyet, – rögtön tudtam – na ez az amivel megbolondítom… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!