Kicsit több mint, két évvel ezelőtt, egy kókuszkrémes bonbonnal indítottam a blogot. Azóta sem csináltam kókuszos krémet. Most eszembe jutott, milyen rég volt. Akkor legyen kókusz, de most magas kakaótartalmú csokival kombinálva. Így született ez a bonbon. Egyszerű, sima formába öntöttem, fehér csoki csíkokkal díszítettem… Hozzávalók: 28 db bonbon készült Krém:… Tovább »
Étcsokoládés kókuszos bonbon
Kicsit több mint, két évvel ezelőtt, egy kókuszkrémes bonbonnal indítottam a blogot. Azóta sem csináltam kókuszos krémet. Most eszembe jutott, milyen rég volt. Akkor legyen kókusz, de most magas kakaótartalmú csokival kombinálva. Így született ez a bonbon. Egyszerű, sima formába öntöttem, fehér csoki csíkokkal díszítettem… Hozzávalók: 28 db bonbon készült Krém:… Tovább »

A házi szaloncukor készítés egyáltalán nem nehéz feladat. Kellemes kikapcsolódás, lehet együtt készíteni a gyerekekkel és ráhangol az ünnepre. Arról nem is beszélve, hogy mennyivel finomabb, mint a boltok polcain sorakozó meglehetősen drága társaik. Alapreceptként a Katuci konyha blognál (itt) olvasott recept szolgált. Az elmúlt évben is ezt a receptet használtam alapként, nagyon ízlett mindenkinek….
Kókuszkrémes bonbon Sokat gondolkodtam azon, hogy milyen bonbonnal indítsam a blogomat. Az első ötletem az volt, hogy ha Karácsony előtt elkészül, akkor természetesen a szaloncukor lesz az első bejegyzés. Amikor ez nem így történt, akkor mindenképpen valami kreatív megoldásban gondolkodtam, hiszen a blog neve “Csokoládé Kreatívan”. Ekkor kapóra jött a Praliné Paradicsom által meghirdetett játék, amelyre természetesen…