Már elég sok (szám szerint 56) bonbon recept van a blogon, de karamell bonbont még nem készítettem. Ezt most bepótoltam. Praliné Zsuzsi receptjét használtam, remekül sikerült (köszönöm a receptet Zsuzsi). Két szülinapos is van októberben, a családban, Anyukám (80), és a lányom (24). Nekik készültek a bonbonok… Hozzávalók: krém 12,5… Tovább »
Sós karamell bonbon
Már elég sok (szám szerint 56) bonbon recept van a blogon, de karamell bonbont még nem készítettem. Ezt most bepótoltam. Praliné Zsuzsi receptjét használtam, remekül sikerült (köszönöm a receptet Zsuzsi). Két szülinapos is van októberben, a családban, Anyukám (80), és a lányom (24). Nekik készültek a bonbonok… Hozzávalók: krém 12,5… Tovább »

Nagyon ritkán készítek fehércspkiból bonbont, pedig vannak olyan ízek (pl. eper, meggy…), amelyeket a fehércsoki íze egészít ki a legjobban. Ezt a bonbont ajándékba készítettem és tudtam az ajándékozottról, hogy a meggy és a fehércsoki kombináció a kedvence… A bonbonos dobozba másik csoki is került, ez volt a meglepetés csoki. Itt…
Sokszor kérdezik tőlem, ha a blogra terelődik a szó, hogy tudok (vagy inkább tudunk) ilyen sok csokit, bonbont megenni? Nem félek a büntetéstől, vagyis a plusz kilóktól? A válaszom mindig ugyan az, nem félek, mert engem elsősorban a benne rejlő kreativitás érdekel. Az út, ami a végeredményhez vezet. A tervezgetés, a tervezés,…