Csokoládé Kreatívan

Levendulamézes étcsokoládé bonbon

          A Tihanyi Levendula Fesztiválon többek között vásároltam levendulamézet is. Sokkal-sokkal finomabb, kifinomultabb ízvilágú, mint az a méz, amelyet levendula virággal ízesítenek. Ugyan is ezt a mézet a méhek a levendula virágáról gyűjtik. Már akkor tudtam, hogy ebből bonbont fogok készíteni. Mert ez a méz, ez csodás ízű volt. Azt gondoltam,… Tovább »

Levendulás-vanília krémes bonbon

Levendulás-vanília krémes bonbon Mikor azt hallottam, hogy levendulával ízesítenek csokoládét, vagy bonbon krémet, nagyon furcsának tartottam. Idegenkedtem tőle. Egy alkalommal azonban szerencsém volt  Rózsavölgyi Csokoládé levenduláscsokoládéját megkóstolni.(itt)  Akkor megértettem mások lelkesedését és én is csatlakoztam ehhez a táborhoz.Elhatároztam,hogy én is készítek levendula ízesítésű bonbont. Így esett a választás egy levendulás vanília krémesre, melyet frissen pirított… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!