Csokoládé Kreatívan

Nektarin – levendulamézes joghurtos fagyi

    A fagyi, süti vagy bonbon készítésnél kell egy apróság, ami inspirál és máris összeállt a kép, megvan az ötlet. Megszervezem a napom, sürgök-forgok, keverem a süti tésztáját, temperálom a csokit vagy éppen fagyasztom a fagyit. Ez eddig rendben van. Majd jön a nagy pillanat, a fotózás. Ez már nem olyan egyszerű. Mert általában… Tovább »

Levendulamézes étcsokoládé bonbon

          A Tihanyi Levendula Fesztiválon többek között vásároltam levendulamézet is. Sokkal-sokkal finomabb, kifinomultabb ízvilágú, mint az a méz, amelyet levendula virággal ízesítenek. Ugyan is ezt a mézet a méhek a levendula virágáról gyűjtik. Már akkor tudtam, hogy ebből bonbont fogok készíteni. Mert ez a méz, ez csodás ízű volt. Azt gondoltam,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!