Csokoládé Kreatívan

Citromos – narancsos krémmel töltött bonbon, mákos fehér csoki burokban

A napokban egy különleges lekvár receptjét kaptam Petrik Adrientől, A hideg szóda élvezete c. könyv írójától (itt). Vagyis kaptunk, mind az ötszázan (igen, 500-an), akik csatlakoztunk az oldalhoz (itt), így naponta kaptunk hírt a könyvről és közösen vártuk, hogy megjelenjen, kézbe vehessük, olvashassuk.A szerzőnek korábban megjelent másik két könyvét – A másik kert (itt) és… Tovább »

Mákos marcipán aszalt sárgabarakba töltve

Mákos marcipán aszalt sárgabarackba töltve A lányom kérésére készítettem ezt a mákos marcipános bonbont. Az alap marcipánt( Katuci konyhájánál) olvastam és a szaloncukrok készítésénél is használtam. Természetesen itt is szerettem volna kreatív lenni és változtattam az alap marcipán krémen. Ezt a bonbont nagyon egyszerű elkészíteni. A mák és az aszalt sárgabarack nagyon jó kombináció,igazi meglepetés…. Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!