Csokoládé Kreatívan

Citromkrémes étcsokoládés bonbon

        Meyer citrom a sláger manapság. Én is szerettem volna kipróbálni, de sehogy sem sikerült beszerezni. Kerestem boltban, piacon és zöldségesnél. De sajnos nem találtam. Szép, érett citromot viszont találtam, így aztán citromos ganache-t készítettem, amit 70 %-os csokival burkoltam…   Hozzávalók a krémhez: (24 db bonbon készült) 150 g fehér csokoládé… Tovább »

Szaloncukor 2014 Diós narancsos ízesítésű és Gesztenyés aszalt feketecseresznyés

   Fotó: Vad Enikő (Vad Fotó)   Valahogy nagyon nehezen készültek a szaloncukrok az idén. Mindig közbejött valami, ami fontosabbnak bizonyult. Végül elkészültek. Kétfajtát is csináltam. Úgy tűnt minden rendben van, jól sikerültek, csak fotózni kell, a bejegyzést beírni és már mutathatom is az új receptet. Azonban a fotózás is nehezen jött össze. Aztán hazajött… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!