Csokoládé Kreatívan

Tojáslikőrös-mandulás vörösborban sült meggyes bonbon

Tojáslikőrös-mandulás vörösborban sült meggyes bonbon Még mindig a tojáslikőrös ( A hó ellenére a Húsvét bűvöletében vagyok ) töltelék izgat. Hogyan másként? Íme! Nem csak Húsvétra…A vörösborban sült meggy receptjét a Bonbon Mániánál (itt) olvastam. Köszönet a receptért. Burok: 21 db bonbon-hoz   30 dkg   65%-os  Choceur étcsokoládé     3 gr kakaóvaj pasztilla Krém:… Tovább »

Csokis – gesztenyés vörösborban sült meggyes bonbon

Csokis – gesztenyés vörösborban sült meggyes bonbon Azt vettem észre, hogy a gesztenyét kevés alkalommal használják mostanában bonbon tölteléknek. Pedig nagyon finom, különösen csoki és meggy társaságában. Talán kissé ódivatúnak tűnik, de én szeretem az ilyen ízeket. Amikor megláttam a Bonbon Mániánál (itt) a vörösborban sült meggyet, – rögtön tudtam – na ez az amivel megbolondítom… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!